Supa-crema de spanac

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ceapa rosie, curatata si tocata
  • 3 catei de usturoi, curatati si tocati
  • 1 lingura unt
  • 1 cartof mediu, curatat si taiat cubulete
  • 850 ml zeama de supa de gaina
  • 200 ml lapte
  • 400 gr frunze de spanac, spalate
  • coaja rasa de la ½ lamaie
  • un praf de nucsoara, proaspat rasa
  • iaurt, pentru servire (optional)

Mod de preparare

Se topeste untul intr-o cratita si se calesc ceapa si usturoiul, aprox.5 minute.Se adauga cartoful si se caleste 1 minut apoi se toarna zeama de supa de gaina si se lasa sa fiarba 15 minute.Se adauga laptele, se lasa sa dea intr-un clocit apoi se adauga frunzele de spanac si coaja rasa de lamaie.Se acopera cratita si se lasa sa fiarba la foc mic timp de 15 minute.

Supa din cratita se paseaza in blender, se adauga nuscoara si se amesteca.Se serveste cu iaurt.

http://lauradfood.blogspot.com/

Turta dulce

Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casa

Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...

Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pas

Descopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise