SUPA CREMA DE RUCOLA

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • (pentru 4 persoane):
  • 250g. rucola,
  • 100g.cartofi,
  • 1 ceapa,
  • 1 catel de usturoi,
  • 1 lingura de unt,
  • 200ml. smantana,
  • 700ml. supa de legume,
  • sare,
  • piper;

Mod de preparare

1.Rucola se spala , se scutura de apa (se pastreaza cateva frunze pentru ornat).Cartofii se curata si se taie cubulete marunte.Catelul de usturoi se carata si se piseaza.

2.Ceapa se curata , se taie marunt si se rumeneste in unt,apoi se amesteca cu usturoiul pisat ,cartofii cubulete ,supa de legume si smantana.Se lasa la fiert.La urma se adauga frunzele de rucola si se mixeaza bine.Se adauga sare si piper dupa gust.

3.Supa crema se serveste in boluri de sticla ,ornata cu frunze de rucola legate manunchi cu inele de ceapa.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise