supa crema de rosii

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 g bulion sau un litru de suc de rosii
  • 100 g orez
  • 1 ceapa
  • 1 telina mica
  • 1 ardei gras
  • 1 lingura de ulei
  • sare
  • 1 legatura de patrunjel.

Mod de preparare

Pune la fiert in 2 litri de apa legumele curatate si taiate la capete in patru. Dupa 5 minute adauga si orezul curatat.

Cand legumele sunt aproape fierte, adauga si rosiile sau bulionul si mai lasa sa fiarba 10-15 minute, apoi strecoara si paseaza, desfa pasta de legume cu zeama strecurata pana obtii consistenta dorita.

Dupa ce ai stins focul, adauga si uleiul. Serveste cu crutoane si patrunjel.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise