Supa crema de pui

Ingrediente

  • 300 gr morcovi, curatati si feliati
  • 2 cepe, curatate si tocate
  • 1 telina, curatata si tocata
  • 1 gulie, curatata si tocata
  • 600 gr cartofi, curatati si taiati in cubulete
  • 500 gr piept de pui, taiat in fasii
  • 50 gr unt
  • sare si piper, dupa gust
  • 200 gr smantana
  • 2 galbenusuri
  • 1 lingura patrunjel proaspat, tocat
  • 1 lingurita salvie proaspata, tocata

Mod de preparare

Pune la fiert in 2 litri de apa toate legumele impreuna cu 300 gr piept de pui, sare si piper.Lasa-le la fiert 50 minute.

Restul de piept de pui prajeste-l in 50 gr unt apoi pastreaza-l la cald, acoperit impreuna cu untul ramas din cratita.

Dupa cele 50 minute de fiert, da supa prin blender pana cand devine omogena. Incorporeaza apoi smantana amestecata cu galbenusurile si ierburile aromate. Adauga in supa pieptul de pui prajit cu untul topit si amesteca.

Mai multe retete deliciose pe blogul Laura SweetCake.

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise