Supa crema de praz

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg praz(partea alba numai)taiat rondele
  • 1/2 ceasca unt
  • 1 ceasca faina
  • 2 cesti supa de pui
  • 250g smintana
  • 1 ceasca cartofi fierti ,taiati cubulete
  • 1 ceasca jambon sau kaizer taiat cubulete si prajit
  • sare,piper

Mod de preparare

Se fierbe prazul.

Se infierbinta untul intr-o tigaie ,se adauga faina si se rumeneste amestecind,cam 2 min.

Se pune supa aamestecind cu telul pina incepe sa fiarba.

Se da focul mai mic,se adauga smintina,prazul,cartofii si kaizerul (sau jambonul) fara a lasa sa clocoteasca

Deasupra se presara putina parte verde de la praz,tocata

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise