Ceapa,tocata marunt,se prajeste(sa fie colorata,putin) in cele 3 linguri de ulei;se pune,apoi,peste ceapa,usturoiul batut.Dupa ce se prajeste putin,se pune porumbul(scurs),morcovul,untul,faina.
Dupa ce se mesteca totul,se pune supa de carne si se sareaza si pipereaza,dupa gust.
Se fierbe,supa aceasta,f.bine;cel putin 40 minute.Apoi se paseaza si se strecoara.
Se pune iar pe foc,se adauga frisca licida,amestecata f.bine cu iaurtul.
Se da 2-3 clocote(totul),se ia de pe foc.Se serveste fierbinte ,presarata cu chipsuri,maruntite.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise