Supa crema de napi

Se curata toate legumele, se spala, se taie, apoi se pun intr-un vas cu apa si 1 lingurita cu sare pe foc.

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g napi
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 felie de telina
  • 2 felii de dovleac
  • 1 cm radacina de ghimbir
  • 1 pastarnac
  • 1 cutie lapte de cocos
  • sare
  • nucsoara

Mod de preparare

Se curata toate legumele, se spala, se taie, apoi se pun intr-un vas cu apa si 1 lingurita cu sare pe foc.

Dupa ce au fiert bine, se rastoarna cu tot cu apa de la fiert in blender si se paseaza (apa dupa ce au fiert, nu trebuie sa fie mai mult de 500-600 ml, pentru ca altfel nu se mai numeste supa crema).

Dupa pasare, se trece prin sita pentru un gust mai fin, se rastoarna in vasul pe foc, apoi se adauga lapte de cocos.

Dupa omogenizare se potriveste de gust si se serveste imediat cu nucsoara deasupra.

Pofta buna!

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise