Supa crema de morcovi cu ghimbir

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Supa crema de morcovi cu ghimbir

Ingrediente

  • 6 morcovi mari
  • 1 bucatica ghimbir
  • 150 branza topita la sul
  • 50 grame branza feta
  • 1 litru de supa de pui
  • 1 mar

Mod de preparare

Se curata morcovii si se crapa in 4. Se curata bucatica de ghimbir si se taie si ea in 2. Se pun morcovii si ghimbirul la fiert intr-un litru de supa (sau 1 litru de apa cu 2 cuburi de pui daca nu aveti supa). Dupa ce au fiert morcovii, se strecoara supa, ghimbirul se arunca, iar morcovii se paseaza. Se adauga supa strecurata, 150 grame de branza topita si 50 de grame de feta si se da la fiert la foc mic. Cand a capatat consistenta unei supe creme, se adauga marul tocat cubulete mici. Se mai lasa la foc 2-3 minute. Se serveste calda cu crutoane. Miorase foarte bine, iar gustul e un pic picant.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise