Supa crema de morcovi

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 morcovi
  • 1 cartof
  • 1/2 telina mica
  • 1 pastarnac
  • 1 patrunjel radacina
  • 50 gr unt
  • sare,piper
  • 2,5 l apa

Mod de preparare

Am curatat toate legumele,le-am spalat si le-am taiat rondele. Am pus apa pe foc iar cand fierbe adaugasi piper puneti legumele si le lasati sa fiarba foarte bine.Sare si piper dupa gust. Dupa ce totul a fiert foarte bine am luat oala dupa foc am adaugat untul si am mixat totul cu blenderul. Daca aveti prea multa zeama ,opriti separat iar apoi puneti la loc pana ajungeti la consistenta dorita. Noi o servim cu crutoane.

Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustos

Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...

Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasa

Incearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...

Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasa

Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise