Supa crema de mazare - de post, la slow cooker Crock-Pot

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr mazare
  • 2 cepe mari
  • 4-5 frunze leurda
  • 3 linguri ulei masline
  • sare, piper

Mod de preparare

Tocam marunt ceapa si o punem in vasul aparatului Crock-Pot slow cooker 4,7 L DIgital.

Adaugam mazarea. A mea a fost congelata insa a fost deosebit de gustoasa fiindca a fost de la mama din gradina!

Completam cu apa, punem capacul si setam aparatul Crock-Pot la temperatura Low pentru 2 ore.

Punem in vasul blenderului amestecul obtinut. Adaugam leurda pentru un plus de gust si de culoare si asezonam cu sare si piper. Adaugam uleiul de masline si mixam pana obtinem o crema.

Eu am adaugat si germeni de ceapa rosie. Germenii de ceapa rosie au o mare concentrație de vitamine și enzime si o mare putere de detoxifiere, au efect diuretic, combat constipatia, reduc colesterolul, sunt benefice în prevenirea și tratarea diabetului si a obezității.

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise