In vasul cu unt, pe foc, se pun toate legumele curatate.
In vasul cu unt, pe foc, se pun toate legumele curatate, spalate, taiate, mazarea, 1 lingurita cu sare, iar dupa ce s-au inmuiat,se adauga 2-3 cani cu apa si se lasa la fiert 40 minute.
Dupa acest timp se strecoara, legumele se paseaza bine cu blenderul vertical, se pune din nou pe foc, se adauga laptele, se condimenteaza cu sare dupa gust, piper, nucsoara, iar dupa cateva clocote, se opreste focul.
Se pun feliile de jambon in tigaie, 1-2 min pe fiecare parte, apoi se scot
Se serveste supa in bol cu jambonul crocant deasupra sau doar cu parmezan.
Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise