Supa crema de legume preparata rapid la Philips multicooker

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Am folosit un morcov mare
  • un ardei rosu mare
  • o telina potrivita
  • o albitura mare
  • 300 g dovlecei congelati
  • 2 cepe
  • 7 rosii mari
  • cateva frunze de telina
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • boia de ardei dulce
  • patrunjel verde tocat marunt

Mod de preparare

Legumele taiate bucati sau felii dupa caz se pun in vasul de gatit cu un litru de apa , putina sare si se fierb 10 minute programand BOIL. Dupa oprire amestecati usor legumele si programati aparatul 30 de minute STEAM. Dupa ce se opreste programul strecurati legumele, le pasati foarte bine cu blenderul dupa care le amestecati cu zeama in care au fiert, mai adaugati apa fiarta in functie de consistenta dorita, sarati , condimentati supa crema dupa gust si mai fierbeti timp de cca 10 minute. Se serveste atat calda cat si rece cu crutoane, ardei iute si patrunjel tocat.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise