1. Punem intr-un vas 3 l apa, cand apa incepe sa clocoteasca punem 2 lingurite de knorr si adaugam toate legumele, le acoperim cu un capac si le lasam cca 45\'.
2. Dupa ce legumele au fiert, oprim focul scurgem legumele, si separat le pasam cu un blender, dupa care adaugam si un cub de margarina.
3. Adaugam piureul de legume in supa de legume, condimentam dupa gust cu putina sare si piper si o mai punem pe foc pana da in cateva clocote. Oprim focul si adaugam putina verdeata (marar si patrunjel)
4. Se serveste cu crutoane sau paine prajita.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise