Supă -cremă de ficat de pui

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200g ficăţei
  • 1 ceapă mare
  • 1 ardei
  • 1 rădăcină de păstârnac
  • 3 roşii
  • 1 dovlecel
  • 50 ml de ulei
  • 2 felii de franzelă

Mod de preparare

Se spală ficăţeii şi îi înăbuşim cu uleiul şi 100 ml de apă.

Adăugăm ceapa, ardeiul, păstârnacul şi dovlecelul curăţate şi tăiate cubuleţe şi roşiile decojite tăiate mărunt.

Lăsăm să se înăbuşe împreună timp de 5 minute, apoi completăm cu apă până la 1 litru şi le fierbem timp de 15 minute.

Stingem focul, punem la înmuiat feliile de franzelă şi mixăm totul în blender sau pasăm printr-o strecurătoare fină.

După gustul fiecăruia se drege supa cu un gălbenuş frecat cu muştar şi presărăm deasupra pătrunjel tocat.

Poftă bună!

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise