Se curata cartofii si dovleceii si se taie cuburi. Se incinge ulei si se calesc ceapa si usturoiul tocate. Apoi se adauga cartofii si dovleceii si se amesteca putin. Se stinge cu vin si se toarna supa de legume. Se lasa la fiert 20 de minute.
Se spala pestele, se sterge si se fierbe bucata intreaga de file 5 minute. Se scoate pestele si cateva polonice de zeama care se pune deoparte intr-un bol. Se ia oala de pe foc.
Pestele se rupe bucatele cu o furculita si se lasa deoparte.
Se paseaza supa cu blenderul. In cazul in care supa este prea groasa se adauga zeama pana se obtine consistenta dorita. Se adauga smantana, marar tocat, sare, piper, un varf de lingurita de nucsoara si se mai paseaza o data.
Se readauga fileul de somon si se mai pune supa pe foc pentru un clocot.
Se garniseste cu smantana si marar tocat.
Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise