Supa crema de dovlecei cu susan

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Supa crema de dovlecei cu susan

Ingrediente

  • 500 gr dovlecei
  • 3 linguri ulei (masline, porumb, floarea-soarelui etc.)
  • 4 linguri faina
  • o cana rosii decojite in suc de rosii
  • verdeata
  • sare
  • piper
  • susan

Mod de preparare

1.Dovleceii se spala si se curata (eu prefer sa nu ii curat ca se pierde din vitamine), se taie bucati si se fierb in apa cat sa ii acopere si sare.

2.Faina se rumeneste usor la foc mic, dupa care se stinge cu apa in care au fiert dovleceii. Se continua fierberea 5 minute.

3.Se adauga dovleceii, rosiile, verdeturile, care pot sau nu sa fie maruntite in blender in prealabil. Se adauga condimentele la final.

4.Poate fi servita si cu crutoane.

POFTA BUNA!!!

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise