Supa crema de dovlecei cu creveti

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 700 gr de dovlecei fara simburi,
  • 20 creveti sau surimi,
  • 500 ml de supa de peste,
  • 100 g de smantana pentru gatit (facultativ)
  • 1 ceapa mare,
  • busuioc (facultativ).

Mod de preparare

Curatati dovleceii si ceapa si taiati in cubulete, apoi le frigeti in ulei circa 10 minute.

Adaugati busuiocul spalat bine si mixati bine cu blenderul. Puteti folosi si busuioc uscat.

Sarati si piperati dupa gust si adaugati supa de peste si smintina si puneti pe foc pentru citeva minute, dupa care lasati sa se raceasca.

Separat curatati si fierbeti 2 minute crevetii daca sunt cruzi. De obicei se gasesc si cei gata fierti, au o culoare roz cind sunt deja fierti.

Puneti supa rece in farfurii si garnisiti cu creveti sau surimi dupa gust.

Acest fel de mincare este recomandat pentru perioada estivala, cind nu prea avem chef de mincaruri calde.

Pere in aluat umplute cu crema de nuci

Pregatim perele.

Aripioare de pui la cuptor. Reteta simpla, delicioasa si foarte usor de preparat

Prepara aripioare de pui la cuptor cu boia, usturoi, sare si piper. O reteta simpla, delicioasa si foarte usor de facut,...

Chiftelute de pui in sos de rosii cu piure de cartofi. Reteta delicioasa si usor de preparat

Descopera cum sa prepari chiftelute de pui in sos de rosii cu piure de cartofi, o reteta delicioasa si usor de preparat....

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise