Supa crema de dovlecei

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Dovlecei 1
  • 5kg
  • Ceapa 300g
  • Morcovi 200gr
  • Ardei gras 200gr
  • Ulei 100ml
  • Albitura 100gr
  • telina 300gr
  • sare0 50gr
  • patrunjel

Mod de preparare

Dovleceii se curata, se spala si se toaca cuburi. Ceapa se curata, se spala, morcovul se curata si se spala, albitura se curata si se spala, telina se curata si se spala. Se pune zarzavatul la fiert in apa cu ulei si sare. Se lasa sa fiarba. Dupa ce acestea s-au fiert se scot ceapa, morcovul si telina si se trec prin blender adaugandu-se in supa. Se potriveste de sare si piper si se serveste dupa preferinta cu lapte de soia. Se decoreaza cu partunjel verde tocat.

Turta dulce

Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casa

Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...

Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pas

Descopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise