Curatam si spalam legumele dupa care le taiem in bucatele potrivite. Intr-o oala punem 3 linguri ulei de masline iar cand incepe sa friga punem usturoiul tocat marunt si il lasam pana isi schimba culoarea. Adaugam legumele, lasam 4-5min. la foc moderat amestecand mereu, adaugam cele 2 cuburi de supa concetrata si mai amestecam impreuna timp de 2min. Adaugam apa fierbinte sa treaca doua degete de legume, punem si cele 3 oua spalate si cu capacul pus fierbem timp de 20-25min. pana legumele sau inmuiat. Scoatem ouale si reducem totul la o crema cu blenderul. Adaugam in supa crema ouale decojite si taiate nu prea marunt, spanacul spalat, piper si sare daca mai e nevoie, amestecam si lasam sa mai fiarba cca.5min. Tragem oala de pe foc adaugam 1 lingura de ulei de masline amestecam si cu capacul pus lasam 10 min. sa odihneasca si sa se amestece aromele. Daca vreti putin mai lichida supa mai adaugati putina apa fierbinte. E o supa crema tipica din Portugalia ce se serveste mai ales seara la cina.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise