Supa crema de dovleac

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie
Supa crema de dovleac

Ingrediente

  • 1 dovleac
  • 1 lingura delikat
  • 250 g smantana
  • gogosari din conserva
  • ghimbir
  • scortisoara
  • nucsoara
  • piper
  • sare
  • ardei iute

Mod de preparare

Dovleacul se firbe, se scurge de apa si se da prin blender(mixer) sau se paseaza pana devine o pasta. Dovleacul pasat se amesteca cu apa in care a fiert, se adauga delikat-ul, gogosarii taiati felii subtiri, ghimbir, scortisoara, nucsoara, sarea, piperul si ardeiul iute. Se lasa la fiert si la sfarsit se adauga smantana.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise