Se fierbe nautul si se scurge de apa.
Se fierbe nautul si se scurge de apa.
Se calesc afumatura cu ciupercile, apoi se condimenteaza, se stinge totul cu coniac si se mai lasa putin la foc pana se evapora alcoolul.
Se adauga apa si se pune la fiert impreuna cu jumatate din cantitatea de naut.
Cealalta parte de naut impreuna cu smantana se paseaza cu blenderul si se adauga in supa.
La final, se pune patrunjelul si mararul tocat fin.
Eu servesc supa cu crutoane de paine pe care le ung cu un amestec de unt, patrunjel tocat fin, parmezan ras si putin usturoi pe care le dau la cuptor cam 5 minute.
Pofta buna !
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise