Supa crema de ciuperci.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg ciuperci champignion
  • 500ml supa de carne (sau legume)
  • ¼ lingurita zahar
  • 4-5 linguri ulei de floarea-soarelui
  • 4 linguri smantana
  • patrunjel tocat
  • ½ lingurita sare
  • ½ lingurita piper macinat

Mod de preparare

• Curatam ciupercile si le tocam marunt. Pastram doua palarii pentru ornat. Le taiem felii.

• Incingem 4-5 linguri de ulei intr-o cratita si punem ciupercile taiate marunt. Le lasam la foc mic, pana ce scad.

• Transformam ciupercile in piure, pasandu-le in blender impreuna cu 200 ml supa.

• Restul de supa il punem la fiert, iar cand clocoteste turnam piureul de ciuperci.

• Fierbem 5-6 minute, adaugam sare, piper, zahar si oprim focul. Adaugam smantana.

• Cand servim ornam cu felii de ciuperci si verdeata tocata.

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise