Supa-crema de ciuperci

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 350 g ciuperci,
  • 1 lamaie,
  • 30 g unt,
  • 1/4 l lapte,
  • 3 linguri zeamil,
  • 1 lingura rasa smantana,
  • 1 lingurita curry,
  • patrunjel verde.

Mod de preparare

Se curata ciupercile, se spala, se taie lamele si se stropesc cu zeama de lamaie ca sa nu se innegreasca. Se incinge untul intr-o tigaie si se rumenesc la foc iute.

Se rastoarna ciupercile intr-o cratita, se adauga 1/4 l de apa, se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba 15 minute. Se mixeaza, se toarna si laptele amestecat cu zeamilul, se incorporeaza praful de curry si se dau in clocot. Cand supa incepe sa se ingroase, se ia de pe foc, se adauga smantana, se presara patrunjelul verde tocat si se serveste imediat

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise