Supa crema de ciuperci

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 500 grame ciuperci champignon
  • - 50 grame de unt
  • - 2 linguri ulei de masline
  • - 1-2 cepe
  • - 1 catel de usturoi
  • - 2 linguri rase de faina
  • - 100 ml smantana
  • - 1 litru supa de pui
  • - 1 frunza de dafin
  • - 1-2 cuburi concentrate ciuperci
  • - Sare
  • - Piper alb

Mod de preparare

Se taie felii subtiri ciupercile si se opresc cateva mici intregi pentru décor. Se pune ulei in cratita si se incinge. Se topeste untul in el. Se toaca ceapa si usturoiul si se calesc. Se adauga ciupercile si se calesc bine inca 5 minute. Se pune frunza de dafin si se adauga supa de pui fierbinte . Separat se desface faina cu putina supa calda fara sa se formeze cocoloase. Dupa ce a fiert supa se paseaza ciupercile, se adauga si faina si se mai pune un pic pe foc. La sfarsit se pune smantana desfacuta separat cu putina supa racita sau se pune smantana direct in farfurie. Se orneaza cu felii de ciuperci si ciupercute intregi.

Turta dulce

Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casa

Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...

Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pas

Descopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise