Supa crema de branza topita

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 tub branza Tartino Natur;
  • 1 tub branza Tartino cu rosii;
  • 1 lingura faina;
  • 2 linguri unt;
  • 2-3 linguri smantana grasa;
  • supa de pui;
  • sare;
  • crutoane;

Mod de preparare

Intr-o cratita se prepara un rantas din unt si faina care se stinge cu supa de pui si se lasa apoi 5 minute sa fiarba la foc mic.

Dupa ce a clocotit se adauga branza topita Tartino si sare dupa gust.

La final se drege cu smantana si se servste cu crutoane.

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise