Curatati morcovii, cartoful, ceapa, telina si pastarnacul, spalati-le si taiati-le bucati mari. Spalati ardeii si rosiile si curatati-le de cotoare si ardeii de seminte, apoi taiati-le bucati mari. Puneti la fiert in 2,5 litri de apa rece cu putina sare toate legumele.
Lasati sa fiarba la foc mic aproximativ 30 minute, adaugati zaharul, uleiul de masline, ketchup-ul, dregeti gustul de sare, piper, paprika. Luati supa de pe foc, adaugati untul si laptele, apoi mixati.
Puneti supa in farfurii si decorati cu fasii de peperoni, frunze verzi de patrunjel sau spanac. Pofta buna.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise