Supa crema de andive belgiene

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 andive cu partea de la baza scobita(este mai amara)
  • 1 ceapa alba tocata
  • 1 catel de usturoi,tocat
  • 2 linguri unt
  • 2 cartofi mari ,fara coaja ,cuburi
  • 2 cesti supa de pui
  • 1 ceasca lapte sau smintina
  • sare,piper
  • marar si ceapa verde pentru decor

Mod de preparare

Se toaca andivele (lasind 2-3 frunze pentru decor) Se soteaza ceapa,usturoiul,si andivele in untpentru 3 min. Se adauga cartofii si supa fierbind 15 min(sau pina cartofii sint fierti) Se pune totul la blender si se mixeaza pina devine crema. Se adauga laptele sau smintina,sare si piper si se mai mixeaza putin. Se serveste calda sau rece garnisita cu frunzele de andive pastrate ,mararul si ceapa verde.

Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazie

Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...

Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparat

Salata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...

Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasa

O reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise