Punem sfecla la copt.
Punem sfecla la copt. Spalam andivele, curațăm primele frunze, scobim cotorul si punem andivele în apă pentru circa 10 minute.Taiem prazul in bucati de circa 5 cm, curatam usturoiul si il tocam marunt.
Dupa ce s-a copt si racorit sfecla, o taiem cuburi. Dupa ce scurgem andivele, le tocam cubulete.
Intr-o oala incapatoare incingem putin ulei, punem prazul la calit pentru cateva minute, adaugam usturoiul si andivele, le calim 5 minute, apoi adaugam supa si lasam sa fiarba. Cand sunt legumele aproape fierte, adaugam si sfecla si mai lasam sa fiarba cateva minute, apoi luam supa de pe foc și o blenduim. Adaugam smantana, potrivim gustul de sare, piper si nucsoara. Migdalele le maruntim la robot si le adaugam in supa. Mai dam supa intr-un clocot apoi lasam un pic sa se racoreasca si servim. Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise