SUPA CREMA DE ANDIVE

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g andive
  • 3 morcovi potriviti
  • 1 telina mica(60g)
  • 1 ceapa mijlocie
  • 1 fir de praz mai mic
  • 60g unt
  • 80g frisca lichida
  • 2 galbenusuri
  • 100ml lapte
  • 100g faina
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Se curata andivele si zarzavatul,mai putin ceapa,se spala,se taie bucati potrivite si se fierb in 2 l de apa rece.Ceapa se taie pestisori,si se caleste in 40g unt,dupa care se adauga faina care se stinge cu laptele.Supa fiarta se srtecoara,iar zarzavatul se pseaza cu blenderul.Se toarna in supa clocotita impreuna cu ceapa si faina si se mai tine la foc timp de 20 de minute.Se drege cu galbenusurile batute cu frisca si restul de unt si se condimenteaza cu sare.Se serveste cu crutoane din paine prajita.

Turta dulce

Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casa

Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...

Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pas

Descopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise