Supa-crema cu inimioare

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 teline mari; 2 morcovi;1-2 ardei; 1 pastirnac;2-3 radacinii de patrunjel;delikat;2 cepe; 2 linguri ulei; 4 fire de praz; un cubulet de unt.

Mod de preparare

Morcovii se taie in forma de inimioare si se pun la fiert. Cepele se taie in 2; telina se taie in 4 pastirnacul si cepele si prazul se taie mare. Dupa ce s-au fiert, se strecoara si se mixeaza legumele cu blenderul, apoi se pune patrunjel taiat si un cubulet de unt si fire se praz inauntru si delikat, se serveste cu crutoane de piine.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise