Supa chinezeasca

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • doua pungi de amestec china (china mix) de la Bonduelle sau orice fel de amestec chinezesc cu muguri de bambus si ciuperci negre (2 X 450gr sau 2 X 500gr)
  • smantana (eu am pus o galetusa de 800gr dar se poate si mai putin)
  • verdeata
  • knorr delicat, vegeta sau orice potentiator de gust cu legume

Mod de preparare

Se pun la fiert legumele impreuna cu vegeta dupa gust, atentie sa nu se puna prea multa ca devine sarata supa si are un gust nu foarte incantator de chimic...

se adauga sare doar daca e nevoie...

dupa ce fierb legumele se pune smantana (e o supa rapida dar facuta cu economia nu are acelasi gust) si se da un clocot...

ca sa se puna mai putina smantana se poate drege si cu ou (se bate bine oul), supa devina mai groasa...

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise