Se pune apa la fiert. Când începe să fiarbă se adaugă usturoiul pisat. Separat se bate făina cu oţetul şi se adaugă apă evitându-se cu grijă crearea de cocoloaşe. Cînd supa fierbe din nou se adaugă sosul de făina şi oţet diluat cu apă. (Atenţie! de obicei îşi măreşte volumul şi depăşeşte graniţa oalei). Se face o omletă din ouă, se rumeneşte pe ambele părţi, se taie in bucăţi potrivite şi se adaugă în supă când aceasta fierbe. Se taie salata în şuviţe late de 1 cm şi când supa dă în clocot se adaugă şi salata.
Opţional se poate adăuga la finele preparării caizer marunţit şi rumenit, pătrunjel verde tăiat şi mărar verde tăiat (eu am adăugat şi ceapă verde, usturoi verde şi două mâini de spanac... ca să dau un plus de fier). Poftă bună!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise