Supă de fasole verde uscată

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g fasole uscată
  • 80 g ulei
  • 60 g ceapă
  • 1 morcov
  • 1/2 ţelină
  • 1 foaie dafin
  • 1 rădăcină pătrunjel
  • 1 legătură verdeaţă.

Mod de preparare

Se spală fasolea, se pune la înmuiat. Când s-a umflat, se spală din nou şi se pune la fiert. După primul clocot se schimbă apa, se umple vasul cu altă apă fierbinte şi se fierbe până se înmoaie bine bobul. Între timp, se călesc legumele. Când s-au înmuiat şi colorat puţin, se adaugă supa. După ce totul a fiert, se potriveşte de sare şi se serveşte cu verdeaţă presărată deasupra.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise