Supă de cicoare creaţă

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 salate de cicoare creaţă
  • 50 ml untdelemn
  • 150 g costiţă afumată
  • 2 linguri făină
  • o ceapă
  • 3 ouă
  • sare şi piper după gust
  • pătrunjel verde
  • suc de lămâie

Mod de preparare

Frunzele de salată, bine spălate, se taie în patru-şase bucăţi fiecare şi se pun la fiert în doi litri de apă clocotindă cu sare. Separat, se călesc în untdelemnul încins, jumătate din cantitatea de costiţă, tăiată tăiţei, făina şi ceapa, fără ca făina să-şi schimbe culoarea. Se stinge acest rântaş cu apa în care a fiert salata şi se amestecă bine. Se toarnă apoi peste salată şi se lasă totul să fiarbă.

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Reteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise