Supă-cremă de legume cu aromă de dafin

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg roşii
  • 2 dovlecei
  • 4 cartofi
  • 1 legătură ceapă verde
  • 3 căţei de usturoi
  • 100 ml ulei
  • 1 linguriţă zahăr
  • 2 foi de dafin
  • 1 legătură pătrunjel
  • sare
  • piper.

Mod de preparare

Căleşti în ulei ceapa tocată, adaugi dovleceii tăiaţi rondele, apoi roşiile decojite, tăiate în patru şi cartofii curăţaţi şi tăiaţi cubuleţe. Înăbuşi totul 10 minute, apoi torni 1,5 l apă, potriveşti cu piper, sare şi zahăr, adaugi şi usturoiul tocat, şi foile de dafin şi laşi totul să fiarbă pe foc mic. Scoţi apoi foile de dafin, pasezi legumele fierte cu tot cu zeama în care au fiert şi adaugi în supa-cremă obţinută verdeaţa tăiată fin

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise