Cartofii se fierb in coaja,apoi se curata si se lasa sa se raceasca.Ceapa si usturoiul se taie marunt.Vanata curatata de coaja ,se taie felii pe lung si se prajeste usor in ulei incins.Separat se prajeste carnea tocata cu ceapa si usturoiul.Se condimenteaza cu mirodenii si verdeturi.Rosiile decojite se taie in felii subtiri;la fel si cartofii.Se unge o forma cu ulei si se asaza alternativ straturi de vinete, cartofi,rosii si carne tocata.
Laptele se fierbe si se leaga cu amidonul;se adauga smantana si oul.Se condimenteaza dupa gust cu nucsoara,sare,piper,se toarna peste legume si se da vasul la cuptor ptr.45 minute.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise