Sufleu de varza

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 varza (800g)
  • 100 g unt
  • 1 lingura faina
  • 1 lingura cascaval ras
  • 100 g smantana
  • 3 oua
  • 1 lingura rasa pesmet alb
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Mai intai se curata varza si se spala sub un jet de apa rece. Apoi se pune la fiert o oala cu apa si sare si se opareste varza cateva minute. Se scoate se scurge si se taie fideluta.

75 g unt se freaca cu faina, apoi se adauga 75 g smantana, cascavalul ras, sare si piper dupa gust, galbenusurile de ou, iar la urma se adauga albusurile batute spuma. Aceasta compozitie se amesteca cu vaza taiata fideluta. Intr-o forma rotunda (nu conteaza forma) unsa si tapetata cu pesmet, se toarna compozitia, se adauga deasupra restul de unt, smantana si pesmet, se pune in cuptorul incins la 190 g C pentru 20 - 30 de minute.

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasa

Incearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise