sufleu de sunca cu ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -100g suca
  • -100g ciuperci
  • -4 oua
  • -un pahar mare cu smantana
  • -1 lingura de unt
  • -100g faina
  • -3-4 linguri pesmet
  • -100g cascaval razuit
  • -sare
  • -piper

Mod de preparare

Tai ciupercile si sunca si razui cascavalul. Lasi deoparte si faci un sos alb prin amestecarea smantanii cu faina. Pui faina putin cate putin si amesteci ca sa nu se faca cocoloasa.Separi ouale si in faina cu smantana adaugi galbenusurile, untul topit si ciupercile, sunca si o parte a cascavalului. Potrivesti gustul de sare si piper. Bati albusurile spuma si le adaugi la final, amestecand de jos in sus. Ungi cu unt orice fel de vas care merge la cuptor, presari pesmet si torni amestecul. Presari cascaval razuit si il dai la cuptor la bain marie pentru 30 de inute. Il scoti si il lasi putin sa se racoresca. Tai felii si le servesti.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise