Sufleu de paste cu diverse legume

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200g broccoli
  • 200g morcovi
  • 300g rosii
  • patrunjel
  • 250g paste scurte
  • 4 oua
  • 500ml lapte
  • 500ml supa de legume
  • 2 lingurite rase amidon
  • sare
  • piper
  • 100g cascaval

Mod de preparare

Broccoli se desface buchetele,morcovii,dovleceii si rosiile se taie feliI.Intr-o forma de sufleu se asaza in straturi alternative paste,broccoli,morcovi,dovlecei ,rosii si patrunjel tocat.Ouale se bat si se amesteca cu lapte,supa si amidon;se sareaza si se pipereaza compozitia, si se toarna peste amestecul de legume si paste.Deasupra se asaza felii de rosii,apoi se rade cascaval.Se da vasul la cuptor 40 minute.

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Reteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise