Se pun pastele la fiert in apa cu sare, se scurg si se tin la cald.Intre timp se pune conserva de rosii intr-un castron si se condimenteaza cu sare, piper, oregano si busuioc. Se rade cascavalul; se bat ouale cu un praf de sare,se adauga smantana si laptele si se omogenizeaza bine. Se unge cu unt un vas termorezistent. Se pune pe fundul tavii un strat de cubulete de rosii, apoi se pun jumatate din paste. Se toarna deasupra pastelor jumatate din amestecul de lapte, oua si smantana. Se pun si restul de paste, rosiile ramase si se toarna amestecul de lactate. Se presara cascaval Gouda ras si se baga la cuptor pt. aprox. 40min.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise