Sufleu de dovlecei a  la Mihaela

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 dovlecei mari,
  • 150 g branza,
  • 300 ml lapte,
  • 100 g unt,
  • 3 oua,
  • sare,
  • piper.

Mod de preparare

Se dau pe razatoare dovleceii si apoi se scurg foarte bine. Se face sosul alb din unt, faina si lapte, sare si piper. Se amesteca continuu la foc mic. Cand are consistenta unei smantani groase se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca.
Dovleceii se sareaza, se adauga branza rasa, galbenusurile si sosul alb, se amesteca apoi la sfarsit se pun albusurile batute spuma. Se pune totul intr-un vas jena uns cu unt si se da la cuptorul incins la 200°C pana prinde o crusta frumoasa maronie.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise