Sufleu de conopida

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - o conopida
  • - legume dupa preferinta(fasole, ardei)
  • - 3 oua
  • - pesmet
  • - cascaval (sau telemea)
  • - putina smantana
  • - condimente

Mod de preparare

Se ia conopida, se rupe in buchetele si atunci cand fierbe apa cu sare se pune in ea si se fierbe.

Intre timp se ia o tava sau oala si se tapeteaza cu margarina si pesmet. Se bat ouale intregi cu smantana si condimente si sare.

Dupa ce a fiert conopida se scoate si aseaza in tava, alaturandu-se si fasole, ardei, cam ce legume doriti, iar peste ele se toarna ouale batute. Se presara branza rasa si putin pesmet si se pune la cuptor pana se rumeneste si se incheaga putin compozitia.

Se poate servi si cu smantana deasupra.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise