Sufleu de ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 250 g ciuperci,
  • 3 oua,
  • 2 linguri de unt (50 g),
  • 2 cesti de lapte,
  • 4 linguri faina (80 g),
  • o ceapa,
  • sare, piper.

Mod de preparare

Se curata si se spala ciupercile, se taie bucati mici si se calesc in ulei cu ceapa tocata marunt pana ce scade apa ce o lasa ciupercile.

Se prepara un sos alb din unt amestecat pe foc cu faina si stins cu lapte rece.

Se lasa sa fiarba putin si se amesteca pana se incorporeaza bine.

Se lasa sa se raceasca si se amesteca cu galbenusurile puse pe rand, se adauga ciupercile, piperul si sarea dupa gust.

Se toarna albusurile batute spuma si se amesteca usor.

Se unge o forma cu unt, se pune compozitia si se da la cuptor pentru 45 min.

Focul sa fie potrivit.

Pere in aluat umplute cu crema de nuci

Pregatim perele.

Aripioare de pui la cuptor. Reteta simpla, delicioasa si foarte usor de preparat

Prepara aripioare de pui la cuptor cu boia, usturoi, sare si piper. O reteta simpla, delicioasa si foarte usor de facut,...

Chiftelute de pui in sos de rosii cu piure de cartofi. Reteta delicioasa si usor de preparat

Descopera cum sa prepari chiftelute de pui in sos de rosii cu piure de cartofi, o reteta delicioasa si usor de preparat....

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise