Sufleu de cartofi noi cu branza

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg de cartofi noi
  • 4 oua
  • 250ml smantana
  • 250g branza de vaci
  • 100g unt
  • 50g faina
  • marar sau patrunjel
  • sare
  • piper.

Mod de preparare

Cureti cartofii ii pui la fiert si cand sunt gata ii pasezi si-i lasi sa se raceasca putin dupa care ii amesteci cu branza de vaci faramitata, faina, untul si smantana. adaugi si galbenusurile, verdeata tocata, sare si piper dupa gust si la sfarsit incorporezi si albusurile batute spuma. torni compozitia intr-un vas (rotund de preferinta pentru ca arata mai frumos) uns cu unt si tapetat cu faina si dai la cuptor 40 de minute.

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise