Sufleu de cartofi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500g cartofi
  • 1 catel de usturoizdrobit
  • 50ml lapte
  • 60g unt
  • 4 oua
  • condimente mixte
  • nucsoara
  • sare
  • piper.

Mod de preparare

se curata cartofii,se spala se taie in cubulete,se pun la fiert.Dupa fierbere se adauga 1 catel de usturoi zdrobit,si se mai lasa 5 min la fiert.Dupa ce au fiert se zdrobesc cartofii ,se adauga laptele fierbinte ,unt ,nucsoara sare,piper si condimente(dupa gust)Se dau la mixer 1min dupa aceea se pun cele 4 galb de ou si se mixeaza 1min .separat se bate 1 albus de ou cu un praf de sare pana se formeaza spuma.Introduceti cu grija alb in pireu.Se pune amestecul in forme mici si se coace la foc potrivit 30min.Se serveste cu friptura si salata verde.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise