Sufleu de andive

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600g de andive
  • 6 oua
  • 100g faina
  • sare
  • 100g cascaval
  • 150g unt
  • 300ml lapte

Mod de preparare

Se face un sos alb din faina,unt (1oog)si lapte.Se curata andivele,se spala,se taie bucati potrivite,se oparesc,se scurg si se calesc in 30g unt.Se amesteca cascavalul ras cu sosul alb,galbenusurile,sare,piper,andivele si albusurile batute spuma.

Se toarna compozitia intr-o forma tapetata cu restul de unt si se da la cuptor pentru 30 minute.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise