Sufle de dovlecei

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -4 dovlecei
  • 2-3 oua
  • 200 gr de branza parmezan
  • marar, cimbru, 2 cepe potrivite
  • 150 gr de smantana
  • 200-300 ml lapte

Mod de preparare

Se curata dovleceii si se dau pe razatoare, se storc; separat se sparg ouale si se bat, se rade branza telemea, se amesteca bine cu oualele se adauga laptele si smantana sareaza se pipereaza, se adauga mararul tocat si cimbru, dupa care se adauga dovleceii

Se unge o forma de jena cu unt se pune compozitia si inainte sa se bage la cuptor se mai sparge un ou si se unge pe deasupra pentru a prinde culoare aurie si se adauga parmezanul. Cand se scoate de la cuptor se poate adauga deasupra o lingura de smantana.

Se serveste cu salata de varza rosie, si se orneaza cu o frunzulita de verdeata si felii de praz.

Pofta Buna,

Turta dulce

Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casa

Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...

Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pas

Descopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise