Fiebem conopida intreaga. Intr-o tigaie punem unt si il lasam pe foc pana se topeste. Se adauga faina si se amesteca bine pana se incorporeaza faina in unt, apoi se toarna treptat laptele, amestecand pana se obtine o ciulama buna. Se ia sosul de pe foc, se amesteca cu cascavalul ras pe razatoarea mica si se lasa sa se raceasca, apoi se adauga sare, se introduc pe rand galbenusurile si se amesteca usor cu albusurile batute spuma tare. Se unge un vas cu unt, se pune conopida intreaga, iar deasupra se toarna compozitia preparata inainte si se pune la cuptor sa se coaca.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise