Spanacul spalat, se fierbe in apa clocotita cu sare.
Se strecoara, se mixaza. Ceapa se caleste foarte putin in uleiul incins, se adauga usturoiul tocat pentru 2 minute, se adauga o cescuta zeama in care a fiert spanacul sau o cescuta de lapte si spanacul.Se lasa pana scade sosul.Se bate un ou cu faina, sare,piper, smantana, se adauga in vasul cu spanac si se mai da un clocot.Adaugi marar.
Ungi un vas de yena cu unt, asezi spanacul in vas, presari cu branza de vaci sau cascaval ras(daca doresti).Faci 4 gropite in spanac, unde asezi cate un ou crud si dai la cuptor.Cand oul e aproape inchegat, presari patrnjel si din nou cascaval sau branza de vaci (daca doresti) Mai lasi cateva minute la cuptor. Se serveste fierbinte cu mamalguta.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise