Suc rosii mici

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
redusa
Suc rosii mici

Ingrediente

  • 10 kg rosii mici
  • 5 linguri sare
  • 2 linguri de ulei

Mod de preparare

Rosiile se dau prin masina de stors rosii si se pun la fiert in oala unsa cu doua linguri de ulei. Se lasa la fiert la foc iute timp de 1 ora. La final adaugam sarea si amestecam bine. In acest timp sticlele se sterilizeaza. In sticlele fierbinti punem sucul fierbinte si lasam la cald pana se racesc. Se pastreaza la rece si poate fi folosit la acritul ciorbelor, rosiile mici fiind mai acrute.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise